Львів’янина призначили заступником міністра освіти України

2359 0
Новим заступником міністра освіти України Сергія Квіта буде львів’янин Павло Хобзей. Кабінет міністрів України ухвалив відповідне рішення. До цього він був проректором із науково-педагогічної роботи Українського католицького університету у Львові.
Фото: ucu.edu.ua

Фото: ucu.edu.ua

Відповідне рішення було прийняте 21 жовтня на засіданні Уряду.

Як повідомили в УКУ, поєднувати дві посади Павло Хобзей не буде, тож сьогодні він написав заяву на звільнення. Нагадаємо, Павло Хобзей працював на посаді проректора УКУ з листопада 2010 року. Також він є членом колегії Міністерства освіти та науки України та депутатом Львівської обласної ради.

Довідка

Народився 29 березня 1960 року в м. Інта, Комі АССР.

В 1982 році він закінчив механіко-математичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, в 1982 - 1985 роках - навчався в аспірантурі цього університету на кафедрі теорії імовірності й математичної статистики.

В 1986 - 1991 роках Хобзей був науковим співробітником Інституту прикладних проблем механіки й математики Національної Академії наук у Львові, а в 1991 - 1994 роках директором Львівського фізико-математичного ліцею.

Також з 1994 по 2002 року Хобзей був начальником управління освіти Львівської міської ради, а в 2001 - 2004 роках - тренером Західноукраїнського регіонального навчального центру Фонду "Україна - США".

В 2003 - 2005 роках він був директором Львівського регіонального центру тестування, а в 2005 - 2010 роках - начальником Головного управління освіти й науки Львівської обласної державної адміністрації.

Як повідомляло агентство, 30 вересня Кабмін звільнив заступник міністра освіти Павла Полянського.

За даними Українського католицького університету та Українських новин

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!