Львів'ян запрошують до благодійного марафону «Коляда за життя». Як долучитись. Відео

2273 0
Цьогоріч гроші збирають на операцію для 4-річної Соломійки Лозинської.
Фото: Благодійний марафон "Коляда за життя"

Фото: Благодійний марафон "Коляда за життя"

Хорова капела «Дударик» запрошує львів'ян і не тільки долучитись до благодійного марафону «Коляда за життя». Гроші збирають на термінову операцію для 4-річної Соломійки Лозинської, доньки соліста капели.

Дівчинка має діагноз «синдром каудальної регресії та міхурово-сечовідний рефлюкс 4-5 стадії» і в січні її мають прооперувати в німецькому Бонні. Для цього потрібно 25 тисяч євро.

Для того, щоб допомогти Соломійці, потрібно відзняти відео зі своїм виконанням різдвяної коляди і поширити його у групі марафону та перерахувати будь-яку благодійну допомогу на картку мами Христини Лозинської, а потім – передати різдвяний виклик наступним 3 учасникам, позначивши їх у своєму дописі.

«Якщо Вам небайдужа доля Соломійки Лозинської, але з певних причин не можете виконати умов проекту, Ви маєте можливість перерахувати кошти на карту мами для її порятунку за наступними реквізитами: картка ПриватБанку 5168 7556 2751 9701, Христина Лозинська», – додають організатори.

До благодійного марафону вже долучились хорова капела «Дударик», яка збирала гроші під час вистав «Пригоди святого Миколая», Павло Табаков, Олександр Божик, Оксана Муха, Ірина Доля, гурт ЯгОди, Йорий Клоц, хор Львівської семінарії Святого Духа та інші. Колядки у їхньому виконанні можна знайти у групі благодійного марафону.

Благодійний марафон «Коляда за Життя» – це щорічний різдвяний музичний проект, започаткований у 2016 році та спрямований на допомогу потребуючим дітям. Минулого року під час марафону вдалось зібрати гроші для допомоги Олесю Патеру, який після двох операцій за кордоном вже успішно повернувся додому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!