Матч Україна – Англія на Євро-2020. Де сьогодні у Львові подивитись футбол

3247 0
Через Євро-2020 у Львові курсуватимуть шатлбаси до місця розміщення фанзони вболівальників.
Фото: footballua.tv

Фото: footballua.tv

Сьогодні, 3 липня, збірна України зустрінеться із збірною Англії. Наша збірна має шанс вперше в історії пробитися у півфінал великого турніру.

Читайте також: Стали відомі всі чвертьфіналісти Євро-2020. Розклад матчів

29 червня збірна України зіграла матч 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією. Команда Шевченка в овертаймі вирвала перемогу, перемігши з рахунком 2:1. Відтак, українці пробилися у чвертьфінал.

Цього разу суперник буде не простий – збірна Англії, яка на Євро-2020 не пропустила жодного гола і виграла 9 з останніх 10 матчів.

Матч Україна – Англія відбудеться у Римі. Початок о 22.00 год.

Подивитися футбол онлайн можна за наявності відповідної підписки на oll.tv або на сайті Megogo. Також гру можна переглянути у прямому ефірі на телеканалі «Футбол 1» та на каналі ТРК «Україна».

Окрім цього, у Львові працюють кілька фан-зон.

Читайте також: Посольство нагадало вболівальникам, що в’їзд до Ііталії для українців закритий

Головна львівська фан-зона розташована у центрі міста навпроти університету імені Івана Франка. Для зручного перегляду матчів тут встановили вуличні меблі та великий екран.

Також у Львові до закінчення Євро-2020 триватиме Lviv Fan Festival. Фан-зону для вболівальників облаштували на концертному майданчику Ennio Event Square, що на Джерельній, 22. Для комфортного перегляду матчів тут встановили 3 великі екрани.

Облаштували велику фан-зону з нагоди Євро-2020 й на стадіоні «Україна», що на вул. Липова Алея, 5. Для вболівальників тут встановили LED-екран, який є найбільшим на Заході України.

Через проведення футбольного матчу Україна – Англія, сьогодні у Львові продовжать курсування трамвайних маршрутів № 3, 8, 9 до 01.00 год. Працюватиме по 4 одиниці на кожному маршруті.

Читайте також: Побив одразу два рекорди. Довбик став наймолодших автором гола в історії України на Євро

Також буде організовано роботу шатлбасів зі стадіону «Україна», де розміщена фанзова, за трьома напрямками:

  • Стадіон «Україна» – вул. Зелена – вул. Сихівська – пр. Червоної Калини – вул. Наукова – ринок Південний – вул. Патона.
  • Стадіон «Україна» – вул. Зелена – вул. Франка - вул. Вітовського – вул. Сахарова – вул. Горбачевського – Привокзальний ринок;
  • Стадіон «Україна» – вул. Зелена – вул. Личаківська – пр. Свободи – пр. В. Чорновола – ТРЦ «Спартак».

Відправлення о 00.30 год, або й трохи пізніше, в залежності від тривалості матчу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!