Український eBay та мобільний додаток: «Укрпошта» запускає нові ІТ-проекти

2374 1
Поштовий оператор «Укрпошта» анонсував низку IT-проектів, серед яких мобільний додаток mWallet та український аналог eBay.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

Про це повідомляє AIN.

В «Укрпошті» зазначають, що реалізація поставлених цілей дозволить підприємству отримати додаткове джерело доходу, що може бути більшим по розміру, ніж дохід існуючих послуг. Для цього Укрпошта оголосила три тендери на загальну суму 31 млн гривень.

За результатами першого тендеру на 7 млн грн планується створити портал, який надаватиме різноманітні фінансові послуги електронних платежів та інших послуг.

За допомогою другого тендеру на 17 млн грн планується створення національного порталу, де фізичні особи зможуть обмінювати, купувати чи продавати товари та послуги. Відповідно, компанія запускає український аналог eBay – uBay (Ukrainian eBay). На ньому можна буде розміщувати товари різних категорій. Розміщувати свої товари на uBay зможуть будь-які продавці і виробники товарів всіх категорій.

«Укрпошта» гарантуватиме доставку цих товарів у будь-яку точку країни», - запевнив ІТ-директор компанії Євген Зімін.

Третій тендер передбачає впровадження мобільного гаманця mWallet. Мобільний додаток mWallet матиме функції платіжних інструментів: платіжних карток Національної системи та міжнародних систем, електронних грошей тощо, що дозволить клієнтам здійснювати платежі зі своїх рахунків, переглядати баланс та переказувати гроші на рахунки банків. 

Зокрема, компанія планує модернізувати відділення «Укрпошти» та  обладнати їх терміналами самообслуговування .

В «Укрпошті» сподіваються виконати перший етап проекту із надання фінансових послуг впродовж року, повністю впровадити - за 2 роки.

За матеріалами: ukrinform.ua, espreso.tv, ain.ua


Читайте також:
3 Квітня, 2016 12:05
Фдя очередной распил денег. эти твари даже не стесняются
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!