Молодь Львова кличуть на нічні чування разом з Одесою, Києвом та Маріуполем

2717 0
10 грудня о 19:00 в Патріаршому соборі Воскресіння Христового, що у Києві розпочнуться нічні молитовні чування, в яких візьме участь Папський легат Кардинал Кристоф Шенборн, Архиєпископ Відня, який у цей день перебуватиме в Києві з візитом з нагоди 25-річчя виходу УГКЦ з підпілля. Паралельно такі ж чування відбудуться у Львові, в Одесі та в Маріуполі і будуть пов’язані прямим телемостом.
Фото: velychlviv.com

Фото: velychlviv.com

Мета такого оригінального формату – у молитві поєднати різні куточки України, інформує Департамент інформації УГКЦ.

Як розповів Блаженніший Святослав, телеміст організовано спеціально, щоб почути свідчення різних людей, які сьогодні переживають особливі обставини їхнього життя. "Якщо подивитися географічно, то ми зможемо хресним знаменням осягнути Україну", – зауважив Блаженніший.

Маріуполь-Львів та Київ-Одеса поєднаються у молитві, у своїх потребах. А ще така акція має стати знаком солідарності.

"Таким чином ми зможемо подякувати Господу за 25 років свободи Церкви в Україні, водночас зможемо представити перед Боже обличчя всі наші потреби, страждання.", – відзначив Архиєрей.

Як долучитись: Прийти 10 грудня о 19:00 в Собор Святого Юра 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!