Політична реклама

МВС планує обмежити доступ українців до інтернету

1478 0
Глава МВС Віталій Захарченко виступив перед Кабінетом Міністрів з ініціативою «відрегулювати» можливість доступу до інформації в інтернеті.

«На мій погляд, і взагалі, в інтернеті дуже багато різної інформації, до якої частина населення, наприклад підлітки, взагалі не повинні мати можливості доступу. Ці відносини (в інтернеті — ред.) не зовсім, до кінця, у нас чітко відрегульовані законодавством», — заявив міністр.

Коментуючи інформацію про те, що дніпропетровські підривники користувалися інструкціями з інтернету, Захарченко зазначив, що в інтернеті багато інформації, до якої населення взагалі не повинно мати доступ.

Керівник силового відомства повідомив, що вже виступив з ініціативою законодавчо врегулювати ситуацію в інтернеті.

«Ми вже виступили з такою ініціативою — відрегулювати. Я можу, як міністр внутрішніх справ, виходити з ініціативою на Кабінет Міністрів, для того, щоб приймати відповідні рішення через Кабінет Міністрів. Ось такі кроки ми зараз і робимо», — сказав глава МВС.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!