Київ

У приміщенні Шевченківського суду Києва стався вибух та було чутно постріли. Порушник загинув

1263 0
Обвинувачений підірвав у приміщенні суду 3 гранати. Наразі територію навколо суду оточили, задіяна велика кількість особового складу поліції, Національної гвардії та підрозділи спеціального призначення.

У Шевченківському районному суді Києва пролунав вибух. На місці події працюють правоохоронці. Про це офіційно повідомили в МВС України.

Поліцейські підтвердили інформацію про те, що відбувся вибух у приміщенні суду у Шевченківському районі.

«На місце прибули поліцейські слідчо-оперативні групи, спецпризначенці, вибухотехніки та інші необхідні служби», – повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Попередньо, невстановлений пристрій підірвав чоловік, якого доставили на судове засідання. 

У КМВА повідомили, що вибух пролунав о 17:20. Наразі відомо, що підсудний підірвав пристрій (попередньо у вбиральні) з невстановлених обставин. 
 
Усі екстрені служби працюють. Також у районі суду перекрили рух транспорту. Затримується рух автобусів №9, 14т, 14т на вул. Дегтярівська, 31. Рух організовано: на вул. Теліги – вул. Дорогожицька – вул. Сім'ї Хохлових – вул. Дегтярівська.
 
 
За інформацією ЗМІ, які працюють на місці події, обвинувачений – Ігор Гуменюк, який під Радою 31 серпня 2015 року вчинив теракт, підірвав у конвойному приміщенні 3 гранати.
 
 
Нагадаємо, сьогодні обвинуваченому Ігорю Гуменюку суд мав продовжити йому запобіжний захід – у розкладі засідань справа була призначена на 15 годину. Чоловіка судять за підрив гранат/вибухових пакетів під Верховною Радою у серпні 2015 році. Тоді внаслідок сутичок загинуло троє нацгвардійців, більше 140 людей постраждали.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!