Миколай вручив подарунки бездомним людям у Львові. Фоторепортаж

1886 0
Львів’ян просять допомогти людям, які живуть на вулиці.
Фото: Спільнота "Емаус - Оселя"

Фото: Спільнота "Емаус - Оселя"

Святий Миколай завітав на традиційну роздачу їжі для бездомних людей біля Порохової вежі у Львові і вручив їм 300 подарунків. Про це повідомили у Спільноті «Емаус – Оселя».

«Кожна людина заслуговує на увагу, тепло, любов, крапельку чарівного дива», – повідомляють у  спільноті.

Львів’ян просять допомогти людям, які живуть на вулиці. Благодійники закликають долучитись до збірок одягу, харчів чи до роздач їжі. 

Спільнота взаємодопомоги «Емаус – Оселя» просить бути милосердними до безпритульних людей, не відвертатися від них і надавати інформацію про пункти годування.

Кожен може скерувати безпритульну людину в організації, які надають допомогу бездомним людям: м. Винники, вул. Винниченка, 3. Працює щодня, окрім суботи і неділі, з 9.00 до 16.00, де можна прийняти душ, пістригтися, отримати теплий одяг та їжу.

Допомогти можна й фінансово чи волонтерською працею організації, що допомагають бездомним людям. Контактний номер телефону: 096 426 47 96. Кошти можна переказати на картку Приватбанку ЛМГО Спільнота взаємодопомоги «Оселя» 5169 3305 1840 6647.

Нагадаємо, що Спільнота не просто дає прихисток бездомним, а й допомагає відновити соціальні зв’язки та навички. Про те, як живуть мешканці Спільноти взаємодопомоги «Оселя», читайте у матеріалі.

Фото: Спільнота взаємодопомоги «Емаус – Оселя» 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!