На День Незалежності у Львові проведуть благодійний тенісний турнір та аукціон

1801 0
23-24 серпня у межах святкування Дня Незалежності України у Львові пройде масштабний міжнародний турнір LVIV OPEN 2014. У рамках заходу відбудеться благодійний вечір, на якому планують зібрати кошти на підтримку українських солдат та постраждалих від бойових дій мирних жителів у зоні АТО.
Фото: news.if.ua

Фото: news.if.ua

Локацією для проведення заходу були обрані корти “Динамо” на вул. В. Янева, 10  і “Євроспорт” на пл. Петрушевича, 1, повідомляють організатори.

У програмі заходу запланований аукціон, на якому будуть представлені лоти від українських патріотів – спортсменів, політиків, культурних діячів тощо: Дениса Силантьєва, Євгена Рибчинського, Валерія Харчишина, Юрія Луценка, Катерини Осадчої, Сергія Дорофєєва та інших . Всі кошти, отримані від аукціону, підуть на придбання необхідних речей для української армії та постраждалих від бойових дій мирних мешканців.

Програма турніру:

23 серпня 

турнір у форматі чоловіча пара, корти "Динамо" вул. Янева В., 10

9:30 – Реєстрація учасників

10:00 – Офіційне відкритя турніру

10:30 – Ігри в групах

Впродовж усього турніру фруктовий фуршет для учасників

19:00 – Закінчення турніру

19:30 – Початок Благодійного вечора " Citadel Inn " Hotel & Resort, Lobby Lounge

24 серпня 2014

12:00 – Ігри в групах

19:00 – Закінчення турніру

Реєстрація на турнір за телефоном - 067 405 11 00

Організатори: тенісний клуб Amatour та ГО «Надійний тил».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!