На Гаражному розпродажі книжок для солдат зібрали понад 15 тис. грн

1849 0
На ІV Гаражному розпродажі від «Видавництва Старого Лева», який відбувся у суботу, 16 серпня, під назвою «Книги за життя», на потреби армії зібрали 15 335 грн.
Фото: theartofsimple.net

Фото: theartofsimple.net

За ці кошти для військових планують закупити найнеобхідніші речі, повідомила tvoemisto.tv керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю «Видавництва старого Лева» Оксана Зьобро.

«Зараз ми сконтактовуємося з громадською організацією «Допомога армії», яка надасть нам перелік найактуальніих потреб. Ми за ці кошти придбаємо бронежилети, чи якісь ліки і передамо воякам», - розповіла вона.

Окрім того, під час Гаражного розпродажу діти та їх батьки писали листи солдатам.

«Одна дівчина вирізала з жовтого паперу карту України, наклеїла її на блакитний, і написала «Україна єдина».  Дітей не треба було переконувати. Вони приходили і самі писали. Діти від 2,5 до 16 років. Навіть не можу сказати, дітей якого віку було найбільше. Батьки також писали листи з дітьми», - додала Оксана Зьобро.

Листи на Схід передали через волонтерів. Загалом написали кілька десятків листів.

«Для нас було одним із здивуваннь, коли показували списки найнеобхіднышого, що просять хлопці зі Сходу. Там було написано: «бронежилет, шкарпетки, малюнки від дітей». Для військових це насправді дуже важливо», - пояснила керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!