Політична реклама

На канікулах львівські школярі вчитимуться програмувати

1828 0
Протягом червня у центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки, що на вулиці Мулярській 2а, діятиме ІТ-табір для школярів.

До кінця червня учні 8-10 класів вчитимуться писати програми. Навчання проводитимуть фахівці ІТ-фірм, які представлені у Львові, повідомив tvoemisto.tv координатор проекту Антон Шишкін.

За його словами, заняття складаються з лекцій та практичних завдань, які відбуваються два рази в тиждень. Теоретичний курс школярі слухають у приміщенні бібліотеки, натомість практична частина відбувається в ІТ-компаніях та університетських лабораторіях. Наразі до проекту залучені близько 20 школярів, троє з яких уже пишуть власні програми, розповів Антон Шишкін. Групи для навчання сформували в управління освіти ЛМР. 

Як зазначив координатор проекту, до кінця літа нові групи для навчання вже не набиратимуть, натомість з нового навчального року проект планують запровадити у кількох школях Львова. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!