На Львівщині чоловік відсудив 1 гривню в колишньої дружини за пост у Instagram

2990 1
У позовній заяві чоловік вимагав у колишньої дружини сплатити 80 тисяч гривень морального відшкодування.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Мешканець Жовкви, що на Львівщині, через суд змусив колишню дружину спростувати та видалити образливий пост у соцмережі Instagram. Про це йдеться у відповідному рішенні Жовківського районного суду.

За словами позивача, у них із дружиною життя не склалося, після чого вона у грубій формі розповіла історію про сімейне життя на своїй сторінці в Instagram. Чоловік вважає, що факти у дописі порушують його честь та гідність, а також — ділову репутацію і разом зі своєю матір’ю вимагав від колишньої дружини спростувати допис та сплатити 80 тисяч гривень морального відшкодування.

Читайте також: Продавчиню неякісної риби з Привокзального засудили до двох років умовно

В результаті суд визнав, що допис порушує права позивача та зобов’язав жінку видалити допис та спростувати його у тій же мережі Instagram й не видаляти його протягом шести днів. Суд також вирішив стягнути з жінки 1 гривну моральної шкоди та відшкодувати судовий збір у розмірі 1280 грн. У решті позовних вимог, зокрема у виплаті 80 тисяч гривень моральної школи, суд відмовив.

 


Читайте також:
28 Березня, 2018 14:29
колеги о, гарну новину ви самі знайшли. молодці
(насправді ні)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!