На Львівщині директора ринку за порушення карантину оштрафували на 34 тис. грн

3424 0
За порушення правил карантину загрожує штраф від 17 до 34 тис. грн.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Миколаєві на Львівщині поліцейські склали адмінпротокол на керівника ринку, який порушив правила щодо карантину. Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

Матеріали поліцейські скерували до суду, що визнав чоловіка винним у вчинені адміністративного правопорушення та оштрафував на 34 тисячі гривень.

Читайте також: У Львові виявили порушення правил карантину на двох ринках

Нагадаємо, за тиждень на Львівщині виявили 100 порушників самоізоляції. Поліція перевіряє порушників вибірково, тому львів’янам рекомендують носити з собою документи.

Додамо, що за порушення карантину загрожує штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян (17-34 тис. грн) та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34-170 тис. грн).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!