На Львівщині є перша жертва грипу: помер 51-річний чоловік

3113 0
Його привезли в лікарню у вкрай важкому стані.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

17 січня в лікарні від ускладнень грипу помер 51-річний мешканець Мостищини. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

За її словами, чоловіка привезли в лікарню у вкрай важкому стані. Він пробув у ній усього 25 хвилин – медикам не вдалось його врятувати. Наталія Тімко зазначила, що чоловік мав супутні хвороби, зокрема, ішемічну хворобу серця, що пришвидшило розвиток недуги.

Читайте також: Не лише грип: якими вірусами львів'яни можуть заразитись цієї зими

Захворів чоловік 15 січня, в лікарню потрапив 17-го із пневмонією. Лабораторні дослідження виявили у нього вірус грипу А Н1N1.

За даними Львівського обласного центру МОЗ в області зростає захворюваність на грип та ГРВІ. Минулого тижня захворіли 13182 люди проти 11062 попереднього тижня. Більшість хворих – 52% – діти. З початку епідсезону на Львівщині лабораторно підтверджено понад 11 випадків грипу.

Додамо, що раніше у МОЗ розповіли, як відрізнити грип від застуди за симптомами та як зменшити ризик захворіти.

Олександра Бодняк

ТЕГИ: грип, смерть

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!