На Львівщині із коронавірусом у лікарні лежить військовий ЗСУ

2397 0
Стан здоров’я пацієнта задовільний.
Фото: ЗСУ

Фото: ЗСУ

У Збройних Силах України зареєстрували 32 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Із них двоє людей одужали та двоє померли. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Читайте також: Восьма смерть від коронавірусу у Львові. В інфекційній лікарні помер працівник ЗСУ

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 300 осіб. За минулу добу зареєстрували 3 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Хворі перебувають у закладах охорони здоров’я (один військовослужбовець у ВМКЦ м.Вінниця, один у Чернівецькому госпіталі та один у лікарні у Львівський області – службовець ЗСУ. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Читайте також: «Благаємо вас – залишайтеся вдома». Лікарі інфекційної лікарні звернулися до львів'ян

Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми, що не входять до кола осіб.

Зазначимо, що у 245 пацієнтів на Львівщині позитивний результат тесту на коронавірус. Десятеро осіб померли. 19 пацієнтів одужали.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!