На Львівщині мешканці намагалися самовільно відновити газопостачання

2854 0
Наслідки такого втручання можуть бути катастрофічними та призвести до трагедії.
Фото: Львівгаз

Фото: Львівгаз

Сьогодні, 6 лютого, у с. Сторонибаби Буського району, що на Львівщині, працівники АТ «Львівгаз» зафіксували спробу самовільного втручання у газову мережу, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук АТ «Львівгаз».

Читайте також: Отримувачам пільг і субсидій спростили процедуру зміни постачальника газу

Як йдеться у повідомленні, невідомі особи намагаються самостійно відновити газопостачання, а також перешкоджають роботі працівників Львівгазу та застосовують фізичну силу. На місце прибула поліція.

Наслідки такого втручання можуть бути катастрофічними та призвести до трагедії.

Читайте також: Газ, світло та опалення. Як зростуть для українців тарифи на «комуналку» у 2021 році

Причиною ситуації передувало те, що у середу, 3 лютого, на цій ділянці газопроводу виявили витік газу під час планового обстеження мереж. Відтак, газопостачання тимчасово припинили, про що поінформували споживачів.

Крім цього, раніше представники місцевої релігійної організації, до якої прокладена дана газова мережа, заявили про розірвання договірних відносин з АТ «Львівгаз».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!