На Львівщині на хабарі викрили керівника шахти. Відео

1927 1
Також про підозру повідомили тому, хто давав хабар.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Працівники ГУ Нацполіції Львівщини та Львівської обласної прокуратури викрили на хабарі керівника однієї з вугільних шахт. Йому повідомили про підозру. Також про підозру повідомили представнику товариства, що закуповувало у шахти вугілля, і, відповідно, платило «відкат» за кожну тонну. Про це сказала головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

Читайте також: Львівських шахтарів залучали до будівництва житла для керівництва

За словами прокурорки, керівник шахти систематично брав 250 гривень з однієї тонни проданого вугілля.

«Наразі маємо підстави для інкримінування трьох епізодів злочинів на загальну суму неправомірної вигоди у 27 650 грн. Решта епізодів потребують проведення додаткових слідчих дій. Проводяться 8 обшуків. Досудове розслідування триває», – каже Ірина Діденко.

Прокурори готують клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою обом підозрюваним.

Як повідомляють у ГУ Нацполіції у Львівській області, протягом лютого – березня задокументовано понад 20 фактів отримання керівником шахти неправомірної вигоди за можливість придбання якісного вугілля за заниженою ціною.

Читайте також: Завідувач складу шахти протягом років видавав вугілля померлим

Керівнику шахти повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ, представнику комерційної структури – за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.


Читайте також:
4 Березня, 2020 14:15
666 ... прокуратурі дали "кувалду" , в вона нею замість влупити конкретним "бикам" межі роги , мух "б'є" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!