На Львівщині попрощалися з двома молодими бійцями, які загинули у боях у перші дні війни

43278 0
Захисники загинули у боях за Бучу і Чернігів.

Сьогодні, 15 квітня Львівщина попрощалася ще з двома захисниками України, які загинули у перші дні війни. У Пустомитах в останню дорогу провели 25-річного Олега Цимбалу, а на Дрогобиччині – 22-річного Олександра Бандровського.

Читайте також: У бою на харківщині загинув депутат з Львівщини Володимир Ковалів

Як повідомили у Пустомитівській міській раді, солдат, снайпер ІІ категорії Олег Цимбала проходив військову службу у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Загинув 26 лютого в бою з російськими окупаційними військами на Київщині, героїчно захищаючи Бучу.

У селі Дережичі на Дрогобиччині попрощалися з Олександром Бандровським. Захисник навчався у Національному оздоровчому комплексі «Київський військовий ліцей ім. Богуна» у Боярці та Києві. Закінчив Національну академію сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного у Львові.

У 17 років втратив батька, який його виховував, опікунами були бабуся та дідусь. У вересні 2020 року Олександр одружився.

Загинув у перший день повномасштабної війни 24 лютого поблизу Чернігова. Поховали Героя на Алеї Слави у Дрогобичі.

Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото з сайтів Пустомитівської та Дрогобицької міських рад


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!