На Львівщині СБУ проведе антитерористичні навчання: мешканців просять зберігати спокій

2017 0
У зв’язку з плановим навчанням СБУ на Львівщині тимчасово можуть запровадити особливий режим пересування людей та транспортних засобів.
Фото: УСБУ/Facebook

Фото: УСБУ/Facebook

20-22 червня на Львівщині СБУ проводитиме планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання, що відбуватимуться у кількох локаціях Самбірського району та низці населених пунктів області. Про це повідомило Управління Служби безпеки України У Львівській області на офіційній сторінці у Facebook.

Силовики відпрацьовуватимуть навчальні завдання в умовах, наближених до реальних, що передбачає залучення спецтехніки і озброєних правоохоронців. У межах навчання на окремих територіях також можливе тимчасове запровадження особливого режиму пересування людей та транспортних засобів.

Читайте також: Хто «мінував» львівські бізнес-центри

Мешканців області закликають зберігати спокій у зв’язку із ймовірним зосередженням військових та спецпризначенців, а також належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців (перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей, можливе тимчасове обмеження або заборону руху транспортних засобів і пішоходів тощо).

У випадку виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб і транспортних засобів мешканці можуть повідомити про це на гарячу лінію УСБУ (032) 261-61-43 або спецлінію поліції 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!