На Львівщині розслідуватимуть дії чиновника, що 24 рази преміював свою дружину

1954 0
У Львівській обласній раді чекають на пояснення від Романа Люлюка.
Фото: www.creditsesame.com

Фото: www.creditsesame.com

Проти директора КП «Нерухомість та майно», що від початку 2017 року 24 рази преміював свою дружину та особисто отримав 10 премій, розпочнуть внутрішнє розслідування. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів начальник відділу з питань забезпечення діяльності комунальних закладів ЛОР Віктор Кусий.

«Пан Люлюк перебуває на лікарняному, як тільки він вийде на роботу, ми витребуємо усі документи. У нього є укладений контракт, де передбачено преміювання у розмірі 100% нарахованої заробітної плати. З приводу інших преміювань до свят, то необхідно вивчити внутрішнє положення. Якщо такі премії є, то вони мають бути передбачені внутрішнім положенням. Також ми чекаємо на пояснення Романа Люлюка», – сказав Віктор Кусий.

Читайте також: Хто і як дурить Prozorro на Львівщині. Топ-5 найпоширеніших зловживань

Також він зазначив, що дружина Романа Люлюка працює головною економісткою підприємства, а її безпосереднім керівником є головний бухгалтер. Однак у ЛОР пообіцяли вивчити усі випадки її преміювань.

Нагадаємо, у вівторок, 8 травня, журналісти порталу Наші Гроші. Львів оприлюднили інформацію про очільника обласного комунального підприємства «Нерухомість та майно» Романа Люлюка, який упродовж 2017 та 2018 років 24 рази преміював власну дружину та 10 разів преміював сам себе.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!