Поліцейські Львівщини припинили діяльність майже 250 об’єктів торгівлі та закладів харчування

3618 0
У Львові та області працює 112 рейдових груп.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

За сьогоднішній день, станом на 18.00 год, поліцейські Львівщини припинили діяльність 248 об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування, які працювали всупереч обмежень карантину вихідного дня, який запровадив уряд України, повідомляє Поліція Львівської області.

Читайте також: Чи дотримуються львів’яни карантину вихідного дня. Фоторепортаж

Зараз у Львові та області працює 112 рейдових груп. Правоохоронці виявляють та реагують на усі повідомлення про порушення карантину, проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу з громадянами та керівниками суб’єктів господарської діяльності.

На керівників та громадян, які не реагували на зауваження поліцейських та не припиняли правопорушення, склали 54 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: На «Галицькому перехресті» конфлікт між поліцією та підприємцями щодо карантинних обмежень

Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, цими вихідними в Україні запрацював так званий карантин вихідного дня. Це означає, що ресторани, кафе та інші заклади харчування мають припинити роботу або працювати виключно на виніс/доставку. Натомість, Львівська міська рада, щоб обійти рішення уряду про карантин вихідного дня, на виконкомі ухвалила рішення, що до 30 листопада субота та неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків.

Фото Поліції Львівської області



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!