На Львівщині запустили веб-платформу для інвесторів

1977 0
Усі 73 громади матимуть на платформі власні кабінети й доступ до наповнення, а також до прямого спілкування з інвесторами.
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

Для економічного розвитку регіону та пошуку інвесторів для громад створили веб-платформу «Інвестиційні ресурси Львівщини». Фахівці Львівської обласної ради спільно з департаментом економіки Львівської ОДА працювали над створенням сервісу та його наповненням більш ніж пів року. Нині цей цифровий інформаційно-аналітичний продукт вже готовий.

Як повідомили у пресслужбі обласної ради, платформа дозволяє оперативно показувати на мапі Львівщини в розрізі громад питання, які можуть зацікавити передусім інвесторів, але й не лише їх. На ній громади можуть розміщувати інвестиційні пропозиції щодо земельних ділянок чи майнових об’єктів. Усі 73 громади матимуть на платформі власні кабінети й доступ до наповнення, а також до прямого спілкування з інвесторами.

Читайте також: Логістичні центри, офіси та хаби. Які масштабні будівництва планують реалізувати у Львові 

«Це динамічна платформа, яка дозволяє споживачам її послуг відстежувати всі зміни в пропозиціях та обсягах майже в реальному часі. Платформа дає максимально доступний об’єм інформації про інвестиційні пропозиції, а також всю необхідну інформацію про область, зокрема, і в розрізі громад. Це основне інтерактивне місце зустрічі громад з інвесторами чи експертами», – каже голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт.

Львівська обласна рада вклала 100 тисяч гривень в розробку інтерактивної мапи на базі CRM-системи. Також планують розширити подачу матеріалів різними мовами, бо нині вони є українською та англійською.

Зараз платформа містить інформацію у форматі «паспорт громади» – на ній є все те, що дозволяє об’єктивно та оперативно прийняти рішення про інвестиції в певну територію. Додатково буде можливість розміщувати інформацію про стратегію окремо взятої громади, щоб розуміти, що для неї є пріоритетом та на що вона буде звертати увагу.

Читайте також: Кому належать львівські готелі та чи є там російський бізнес

Мапа, наприклад, дозволяє проводити порівняльний аналіз використання коштів обласного бюджету розвитку громадами. Також анонсують інформацію про всі інфраструктурні, соціальні та безпекові об’єкти в громадах. Вона дозволяє оцінювати стан та якість дорожньої мережі, тобто практично вся інформація, що стосується розвитку господарки регіону, буде на цій карті.

Нагадаємо, що на Львівщині планують реалізувати інвестиційний проєкт з будівництва комплексу з отримання моторних палив. Презентували проєкт 25 січня делегація інвесторів з Катару, Саудівської Аравії та Китайської Народної Республіки. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!