На Львівщині з'явилися нові хворі з підозрою на коронавірус. Більшість – на самоізоляції

2779 0
За вечір з підозрою на COVID-19 звернулися 17 осіб.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

За вечір 1 квітня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 17 осіб. Це пацієнти з міста Львова, Самбора, Жовківського, Пустомитівського, Дрогобицького та Кам‘янка-Бузького районів. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

Читайте також: В Україні уже майже 800 хворих на коронавірус і 20 померлих

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні 38 осіб. На самоізоляції знаходяться 138 осіб. 

Стан усіх хворих середньої важкості або близький до задовільного. У 5-ти пацієнтів стан важкий. Один хворий підключений до апарату ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 275 людей. За результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час у 171 пацієнта Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Читайте також: Коронавірус - не вирок. Як це працювати лікарем в інфекційній лікарні

Станом на зараз, на Львівщині з підоою на коронавірус є 96 осіб. У семи пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна пацієнтка одужала.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!