На Львівщину приїхали автобуси з сотнею молодиків, які «планують охороняти дільниці». Відео

3975 0
Правоохоронці поспілкувалися з молодиками, які розповіли, що вони планують охороняти виборчі дільниці і є журналістами.
фото: опора. львів

фото: опора. львів

У місті Дрогобичі біля одного з будинків у центрі міста зафіксували близько 100 молодиків. Поліція уже провела перевірку і встановила особи цих людей. Про це повідомляє громадянська мережа «Опора».

Відео про скупчення молодиків біля одного з будинків у місті ОПОРІ надали на правах анонімності.

За інформацією поліції, у місті виявили два автобуси з львівськими номерами. Правоохоронці поспілкувалися з молодиками, які розповіли, що вони планують охороняти виборчі дільниці і є журналістами. На підтвердження останнього факту показали посвідчення видання «Нова пора».

За інформацією з державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності це медіа зареєстроване у Запорізькій області. 

Також відомо, що 3 осіб прописані у Запорізькій області. Усі інші – у Львівській.

Представники цього видання уже намагалися потрапити у приміщення дільничних виборчих комісій №461735 (місто Стебник) та №461718 (місто Дрогобич). Голови комісій разом з поліцейськими у праві присутності їм відмовили. В одного з представників ЗМІ не було печатки на журналістському посвідченні, іншій мав свідоцтво про реєстрацію видання із простроченою датою.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!