Політична реклама

На параді до Дня Львова діти виведуть свою «військову техніку»

1538 0
Завтра, 3 травня, центром Львова пройде святковий парад, у якому візьмуть участь майже 1600 людей. Традиційно парад розпочнеться з площі Адама Міцкевича, пройде проспектом Свободи, вулицею Памви Беринди та вийде на площу Ринок.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, під час параду планують виділити окрему колону для дітей, які на шнурочках будуть тягнути за собою іграшкову військову техніку. Цією акцією намагатимуться показати абсурдність війни.

Відтак, батьків з дітками, які мають іграшкові танки, машинки, гармати запрошують  долучитись до параду і провести на шнурочках ці іграшки.

Окрім того, у святковій ході візьмуть участь Король Данило зі своєю королевою, різноманітні творчі колективи Львова, барабанщиці, шкільні колективи, спортивні організації, велосипедисти, представники декількох байкерських клубів, лицарі в обладунках.

Повну програму святкування Дня міста у Львові можна знайти тут.

Однак з цього приводу активна громадськість Львова звернулася до міського голови Андрія Садового з пропозицією скасувати або внести зміни до програми святкування Дня міста. Відповідне звернення львів'яни написали через події на Південному Сході України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!