На початку вулиці Богдана Хмельницького у Львові встановили гумові делініатори

2995 0
Делініатори гнучкі та не шкодять транспорту.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

На початку вулиці Богдана Хмельницького у Львові встановили гумові делініатори, аби перешкоджати паркуванню впритул до трамвайних колій.

Читайте також: Спірна вулиця Котляревського у Львові. Що кажуть посадовці та депутати

За задумом, гумові стовпці мали б частково вирішити проблему заторів на цій вулиці. Делініатор гнучкий і не пошкоджує транспорт. Раніше такі вже встановили на площі Франка та на площі Двірцевій.

Однак, враховуючи катастрофічну ситуацію з паркуванням у Львові, часто водії не звертають уваги на ці стовпці. Так, на вулиці Франка за два тижні після встановлення делініатори пошкодили і збили

Такі ж делініатори останній рік встановлюють у Києві, ними відділяють смугу громадського транспорту та попереджають хаотичне паркування.

Нагадаємо, що рішення встановити гумові делініатори на вулиці Хмельницького та площі Франка погодила 11 квітня торік міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!