Від сьогодні в електротранспорті Львова звучатимуть колядки та щедрівки

1678 0
Пасажири електротранспорту зможуть слухати композиції хорової капели «Дударик», гурту «Пікардійська терція», виконавців Соломії Чубай, Оксани Мухи, Іллі Найди та Павла Табакова.
Фото: Vgorode.ua

Фото: Vgorode.ua

Від сьогодні, 18 грудня, і до 14 січня 2022 року, у трамваях та тролейбусах Львова лунатимуть колядки, щедрівки та різдвяні композиції, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові. Повна програма святкових заходів

Зокрема, пасажири електротранспорту зможуть слухати композиції Національної академічної хорової капели «Дударик», гурту «Пікардійська терція», виконавців Соломії Чубай, Оксани Мухи, Іллі Найди та Павла Табакова.

Колядки у львівських трамваях та тролейбусах звучатимуть восьмий рік поспіль.

Читайте також: Гід різдвяним Львовом. Головні святкові локації

Як зазначають в ЛКП «Львівелектротранс», композиції зможуть не лише популяризувати музичний контент та традиції святкування новорічних та Різдвяних свят, а й морально підтримати пасажирів електротранспорту у нелегкий час.

До речі, усі виконавці не лише надали офіційний дозвіл, а й відмовилися від виплати авторської винагороди.

Повну програму святкових заходів у Львові читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!