На території одного з сіл на Львівщині виявили незаконне видобування піску

6531 0
Без відповідних спеціальних дозволів, гірничого відводу та плану розробки родовища видобували корисні копалини.
фото львівської обласної прокуратури

фото львівської обласної прокуратури

На Львівщині виявили незаконне видобування корисних копалин на території одного з сіл Яворівського району. Зокрема, встановили, що на земельній ділянці загальною площею у понад 300 квадратних метрів без відповідних спеціальних дозволів, гірничого відводу та плану розробки родовища видобували пісок.

«У ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 240 КК України викрито факт незаконного видобутку корисних копалин на території одного із сіл Яворівського району. За результатами слідчих дій вилучили зразки піску, трактор та два вантажні автомобілі» повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: На Львівщині виявили 305 підприємств, які пов'язані з росіянами

Наразі тривають слідчі дії, вирішують питання про призначення низку експертиз та встановлення осіб, причетних до вчинення злочину.

Нагадаємо, що у Львові судитимуть 33-річного директора товариства, мешканця Рівненської області, якого обвинувачують у привласненні понад 300 тисяч гривень та службовому підробленні. За даними Львівської обласної прокуратури, підприємець заволодів бюджетними коштами під час ремонту однієї з вулиць Львова.
Ольга Коваль
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!