Наступного тижня у Львові підпишуть угоди про закупівлю 150 автобусів

1781 0
Першу партію нових автобусів для Львова планують отримати вже восени.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

Наступного тижня ЛМР планує підписати угоду про закупівлі 150 автобусів, а за рік автобуси обладнають валідаторами для безконтактної оплати проїзду. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Крім цього, як повідомляли раніше, влітку планують оголосити тендер на придбання 50 нових тролейбусів. 150 автобусів закуплять за умовами лізингових угод. Проект фінансує державний «Укргазбанк», який виділяє 600 млн грн. Додаткові 200 млн має виділити міська рада.

Читайте також: Чому заміна маршруток великими автобусами нічого не змінить

Нагадаємо, 18 квітня із міського бюджету Львова виділили 100 млн грн на закупівлю автобусів. 22 березня депутати  підтримали ухвалу «Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу» та ухвалу «Про надання ЛК «АТП №1» дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу». А в лютому на львівських дорогах протестували роботу великогабаритних білоруських автобусів МАЗ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!