Нацкомісія затвердила підвищення цін на воду у Львові

2058 0
Раніше у «Львівводоканалі» провели коригування тарифів за свої послуги.
фото: womanway.com.ua

фото: womanway.com.ua

У вівторок, 6 березня під час засідання Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, були ухвалені рішення, які передбачають підвищення цін для споживачів «Львівводоканалу». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Відтепер абоненти будуть сплачувати на 8,4-11,1% більше за послуги, які надає ЛМКП «Львівводоканал». Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків зросте на 1 гривню 09 копійок та становитиме 14 гривень і 04 копійки – це разом за водопостачання і водовідведення 1 м3 з врахуванням ПДВ.

Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зросте на 1 гривню 10 копійок та становитиме 12 гривень 91 копійки. Для гуртових споживачів тариф зросте на 49 копійок та становитиме 4 гривні 93 копійки.

Читайте також: Для львів’ян створили інтерактивну карту, де позначені аварії на водогонах

У «Львівводоканалі» пояснюють, що тарифи зросли у зв’язку із зростанням витрат на електроенергію та підвищенням мінімальної зарплати. Вони набудуть чинності на наступний день після офіційного опублікування в газеті «Урядовий кур’єр».

Нагадаємо, раніше у «Львівводоканалі» подали на затвердження тарифи на 2018 рік.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!