Найкращі фільми фестивалю кіно і урбаністики покажуть у Львові

2579 0
26-28 вересня у Львові покажуть найкращі фільми фестивалю кіно та урбаністики «86». Почнуть показ з документального фільму «Труба» та обговорення за участю уродженця Львова, російського режисера Віталія Манського.

Загалом, за три дні у Львівському палаці мистецтв покажуть три фільми:

ТРУБА, Віталій Манський (Росія, Німеччина, Чехія, 2013, 116’). Показ: 26 вересня о 19:00.

Показ та обговорення з режисером Віталієм Манським. Це історія про Європу, яка починається в безлюдному просторі вічної зими російського Сибіру та закінчується на затишних пляжах Біскайської затоки. Навіть закони природи формують тут принципово різні парадигми людського існування. Що ж може об’єднувати такі різні стилі життя? Фізично вони сполучені між собою газопроводом «Західний Сибір – Західна Європа». Труба не просто з’єднала, але й нерозривно пов’язала «цю» Росію з «тією» Європою…

БАЛТИМОРСЬКІ ВЕРШНИКИ, Лофті Нейтан (США, 2013, 72'). Показ: 27 вересня о 19:00.

12 O’Clock Boys – відома команда міських байкерів з Балтимора. Роз’їжджаючи на задньому колесі та пролітаючи крізь трафік на вражаючій швидкості, вони успішно ухиляються від безпомічної поліції. В шаленому й динамічному документальному фільмі, який знімали три роки, глядач спостерігає за їх неймовірними витівками очима підлітка на ім’я Паґ. Цей хлопець з Вестсайду захоплюється байкерами та готовий на все заради можливості стати одним із них.

ГРА В МІСТА. Показ 28 вересня о 19:00.

Спеціальна програма коротких метрів про сучасні міста. В головних ролях Київ, Алчевськ, Збоїща, Афіни, Гонконґ, Нью-Йорк, Сан-Паулу, Кіджондон. Порожні білборди, зачинене метро, музичний мікрорайон – несподівані портрети міст від режисерів з усього світу. Усі фільми зняті в 2012-2014 роках, більшість є призерами міжнародних кінофестивалів, половина вперше демонструється в Україні.

Долучайтесь до подій в Facebook. Вартість квитків: 26 вересня – 25 грн, 27, 28 вересня – 15 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!