(Не)католицьке Різдво. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1555 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було три.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

17 грудня через снігопад поліція тимчасово обмежила проїзд вантажівок на частині траси Київ — Чоп. Проте спочатку в заголовку новини Tvoemisto.tv не уточнювалося, що обмеження стосується лише великогабаритного транспорту.

Читайте також: Ремонт траси та порушені санітарні норми. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

21 грудня Tvoemisto.tv опублікувало графік роботи банків та держустанов на вихідні до Різдва 25 грудня. І хоча в розмовній мові це Різдво і називають католицьким, проте таке визначення є некоректним — першочергово стосовно греко-католиків, які святкують Різдво 7 січня.

Тим часом у анонсі святкування «Римського Різдва» сплутали понеділок з неділею.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!