У Львові видадуть календар, щоб зібрати кошти для армії

1767 0
Ініціаторами створення такого продукту стали координатори руху Hand Made для армії по-львівськи. Як розповіла Tvoemisto.tv організатор групи волонтерів Світлана Божко, ідея зародилась після того, як вони побачили світлини відомих українських акторок у національних костюмах у соцмережах.

Як розповідає Світлана Божко, цей календар є ініціативою безпосередньо групи Hand Made по-львівськи: «В ньому буде представлена наша продукція. Сюжети зняті на патріотичну тему –  для підняття духу. Фотограф Новінський погодився фотографувати нас у своїй студії  (безкоштовно).  Довго не могли вирішити що буде на фото. Доки до мене не прийшла Муза і я придумала сюжети до календаря з нашою продукцією (ред. маскувальні сітки та костюми для солдат і т.п.). Всі кошти, зібрані від продажу цих календарів, підуть на потреби української армії».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!