«Нова пошта» відновила роботу по всій Київській області

1299 0
Відтепер посилки можна як отримали, так і відправити.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

«Нова пошта» відновила кур’єрську доставку та забір посилок у Бучі, Ірпені, Гостомелі, Макарові. Про це повідомляє пресслужба компанії. 

«Мешканці Бучі, Ірпеня, Стоянки, Гостомеля, Макарова та Макарівского району знову можуть скористатися послугою кур’єрського забору та доставки «Нової пошти» та замовляти усі необхідні речі через інтернет-магазини», – наголошують у компанії. 

Читайте також: Автобуси Flixbus відновлюють рейси до Києва

Кур’єра на забір товару можна викликати у зручне місце, а одержувач посилки зможе отримати її, де потрібно: у відділенні, поштоматі чи за адресою. Послугу на виклик кур’єра можна оформити з 10 по 16 години щоденно. Граничний час оформлення заявки на виклик кур’єра індивідуальний для кожного населеного пункту. Тариф на кур’єрську доставку залишається таким, як і раніше.

Зазначимо, що кур’єрська доставка працюватиме щоденно, без вихідних. Водночас необхідно враховувати, що вона не працюватиме в комендантську годину; під час оголошення повітряної тривоги кур’єри будуть зупинятися та заходити в укриття; час доставки може зміщуватися на добу-дві залежно від ситуації з безпекою у регіоні.

Нагадаємо, 2 квітня Збройні Сили України звільнили від російських військ всю Київську область, однак поки повертатися туди не рекомендують через загрозу ракетних ударів, а також через необхідність розмінувати всі території. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!