Нові патрульні з’являться на вулицях Львова наприкінці серпня

2620 0
За місяць у Львові свою роботу розпочне нова поліція. 28 серпня понад 400 осіб вийдуть патрулювати львівські вулиці.

Зараз навчання проходить 411 поліцейських. Серед них 69 дівчат. Майже півсотні майбутніх поліціянтів є учасниками АТО. З 28 серпня вони будуть інспекторами патрульної служби. Майбутні поліцейські працюють 6 днів на тиждень по 10 годин на добу. Серед предметів, які вони опановують зараз: вправляння із стрільби, психологія, адміністративне та кримінальне право, тактична підготовка. Більшість тренерів із тактичної підготовки готували американські фахівці за прикладом роботи їхньої патрульної поліції.

Читайте також: Чим відрізнятиметься нова поліція. Три основні факти

Більшість міліціонерів мають вищу освіту. У середньому їхній вік – 28 років. Майбутні поліцейські визнають, що навантаження колосальне – і фізичне, і психологічне. Серед них є колишні юристи, але більшість не має юридичної освіти, тому найважче їм вдається кримінальне й адміністративне право, адже за короткий час треба вивчити просто величезний обсяг інформації.

Читайте також: Як у Львові випробовують претендентів у нову поліцію

Нагадаємо, з 20 квітня 2015 року розпочався набір кандидатів на навчання до новостворюваних підрозділів патрульної служби Львова. Мешканці нашого міста подали майже 9 тисяч анкет. Глава відомства зазначав раніше: у МВС очікують, що участь у відборі братимуть молоді освічені люди, які приймають гасло нової поліції «Служити і захищати». Нові патрульні матимуть нову форму, заробітну плату приблизно 8-10 тисяч гривень, а також нові обов’язки. Нещодавно заступник міністра МВС Ека Згуладзе також оголосила, що через велику кількість бажаючих служити в новій поліції серед львів’ян подання заявок продовжили до 7 серпня. Усі, хто бажає вступити на навчання, можуть заповнити електронну анкету на офіційному сайті МВС України.

Джерело: 24 канал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!