В Україні почала працювати патрульна поліція на воді. Відео

14047 0
На території Київського водосховища і прилеглих річках столичного регіону почали роботу групи реагування патрульної поліції на воді.

Глава Національної поліції Хатія Деконоідзе відвідала Вишгородський навчальний центр підготовки поліцейських, де був запущений перший в Київській області поліцейський човен. Деконоідзе також оглянула аудиторії, де навчатимуться перші 250 офіцерів поліції, які зараз проходять етапи конкурсу.

Читайте також: Хто вони, нові поліцейські? Чотири історії нових патрульних

За словами т.в.о. очільника Головного управління Національної поліції Київщини Дмитра Ценова, тепер на території Київського водосховища та прилеглих річках столичного регіону діятиме патрульний мобільний наряд на воді. У цілодобовому режимі поліцейські здійснюватимуть превенцію на водних просторах нашої області. 

Джерело: сайт МВС, Finance.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!