Стало відомо, коли нова поліція з’явиться у майже 30 містах України: деталі

2142 0
Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що до травня-червня наступного 2016 року в 29-ти містах України працюватиме патрульна поліція, яка повністю замінить структуру Державтоінспекції.

Зокрема, за її словами, у грудні 2015 року патрульна поліція запрацює ще в п'яти містах України, а з нового року – ще у 19 населених пунктах. До червня 2016 року патрульна поліція буде діяти в 29 містах України. «Уже налічується 19 міст, в яких патрульні поліцейські заступлять на службу після нового року», – повідомила вона, виступаючи зі звітом про роботу в четвер у Києві.

Читайте також: Хто вони, нові поліцейські? 4 історії про нових патрульних

«Упевнена, що до травня-червня в 29 містах України буде патрульна поліція. Хлопці, які патрулюють вулиці, повністю поміняли систему ДАІ, не беруть хабарі», – зазначила керівник Нацполіціі. Також Деканоїдзе наголосила, що національна поліція повинна бути не каральним, а сервісним органом. «Головним критерієм роботи має стати довіра населення. Саме за цих умов система зможе змінитися»,  – зазначила вона.

За матеріалами РБК-Україна, Finance.ua, УНІАН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!