В Україні ліквідують пожежну інспекцію

2629 0
В Україні планують скасувати діяльність пожежної інспекції в рамках реформи ДСНС.
фото: uapress.info

фото: uapress.info

Глава МВС України Арсен Аваков заявив, що готує реформу пожежно-рятувальної служби та ліквідацію пожежної інспекції, – інформує «Українська правда».

Говорячи про плани на найближчий період з початком політичного сезону, Аваков заявив, що займатиметься реформою МВС: «15 вересня я оголошу про реформу пожежно-рятувальної служби, де ми ліквідуємо таку неприємність, як пожежна інспекція. І запропонуємо (замість неї) цивілізований вихід. Такої роботи у нас ще багато».

Нагадаємо, у Львові, Києві та Харкові Міністерство внутрішніх справ спільно з Європейським Союзом запустять новий проект з реформування поліції. Проект складатиметься з двох частин: перша – це концепція «community policing» (взаємодія поліції із громадою). Друга частина – це «сrowd control» (забезпечення громадського порядку).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!