В Україні буде своя Поліцейська академія: нові деталі

2494 0
Головною метою візиту керівника Національної поліції Хатії Деканоїдзе в Канаду стало поглиблення співпраці між Оттавою і Києвом у реформуванні правоохоронної системи України. Про це розповіла сама Деканоїдзе.
фото: news.mspravka.info

фото: news.mspravka.info

«У нас дуже багато напрямків співпраці. Починаючи з обладнання для патрульних поліцейських і розширення канадської тренувальної місії на дільничних, і закінчуючи створенням Національної поліцейської академії. Я сподіваюся, що наша співпраця з Канадою поглиблюватиметься, тому і здійснила цей візит», – сказала Деканоїдзе.

Читайте також: В Україні відзначатимуть День поліції

Вона додала, що запросила керівництво канадської поліції в Україну для проведення оціночної місії. За її словами, під час візиту вдалося узгодити багато нюансів і тепер найголовніше – «політичне рішення нового керівництва Канади, щоб значно поглибити нашу співпрацю».

Окрім цього, Деканоїдзе звернулася із запитом про збільшення кількості канадських інструкторів і продовження терміну їх перебування в Україні мінімум на півроку. «У Києві вже працюють канадські інструктори, але я сподіваюся, що з Нового року їх стане значно більше, щоб вони мали можливість займатися з нашими поліцейськими не тільки в Києві, але і в інших містах», – підкреслила вона.

Читайте також: Львівську поліцію очолив Антон Пузиревський. 4 факти про нового керівника

Окремим питанням обговорення стала співпраця МВС з Коледжем канадської поліції у створенні Української Національної академії поліції. «Я попросила канадських колег, щоб вони сприяли в питанні створення Нацакадемії поліції і залучили до цього якомога більше тренерів», – підкреслила Деканоїдзе.

Нагадаємо, глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе обіцяє створити в Україні поліцейську академію. Шанс вступити в поліцейську академію матиме кожен, хто хоче стати поліцейським.

Джерело: Finance.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!