Новорічні подарунки «МТС Україна» рятуватимуть життя

2143 0
Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» замість презентів для партнерів та VIP-клієнтів перерахував кошти на кошти на придбання медичного обладнання для проведення діагностики новонароджених у «Інституті педіатрії, акушерства і гінекології». Відтепер обладнання, що допомагає рятувати життя малюкам, буде працювати й у медичному закладі, який координує роботу перинатальних центрів усієї України.

«Електроенцефалограф Olympic CFM 6000 надає змогу здійснювати безперервне спостереження за станом головного мозку новонароджених, які перебували в умовах кисневого голодування. Таке медичне обладнання є вкрай важливим і незамінним для порятунку новонароджених та надає можливість забезпечити повне одужання і повноцінне життя у майбутньому», – відзначає заступник директора з перинатальної медицини, керівник відділу неонатології ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України», доктор медичних наук, професор Знаменська Тетяна Костянтинівна.

Співробітники «МТС Україна» також широко долучились до благодійних передноворічних ініціатив компанії та, відмовившись від традиційних корпоративних свят, спрямували збережені кошти на благодійність. Так, планується придбання неонатального датчика для Київського міського центру серця, за допомогою якого можна буде встановлювати точний діагноз маленьких пацієнтів та приймати рішення щодо проведення оперативного втручання. Також, завдяки зекономленим коштам, дітки, позбавлені батьківської опіки, які перебувають у спеціалізованій школі-інтернат у місті Бердичів до Нового року отримають шкільне приладдя, нове взуття, одяг та ласощі.

Ідея спільних з партнерами та абонентами благодійних ініціатив в компанії «МТС Україна» не є новою. У вересні 2011 року започатковано благодійний проект «Добра справа у подарунок». Суть ініціативи полягає в тому, що кошти, які раніше планувалися для придбання подарунків клієнтам і партнерам МТС для привітання з днем народження чи професійним святом, спрямовуються на допомогу дітям, які потребують термінової операції з усунення вродженої вади серця або з відновлення зору. Допомога надається дітям, батьки яких не в змозі оплатити операції самостійно.

В рамках проекту «Добра справа в подарунок» на сьогодні медичну допомогу отримали 84 дитини. Зокрема у 2014 році у Київському міському центрі серця було прооперовано 10 дітей з вродженою вадою серця з різних куточків України.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!