Опаленння у львівських школах та садках увімкнуть ввечері

2025 0
З середи з вечора починають включати опалення для лікарень, для шкіл, садочків, будинків. Цей процес буде тривати близько трьох днів, бо це складна процедура. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
Фото: vseodetyah.com

Фото: vseodetyah.com

«Якщо температура буде підвищуватись, то ми зможемо це все регулювати. Але, враховуючи прогнози, які ми бачимо, з середи з вечора треба включати опалення, бо на четвер прогнозують серйозне похолодання і треба, щоб львів’яни були в теплі», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», до опалювального сезону теплоносієм заповнено внутрібудинкові мережі у 99% житлових будинків. Досі не мають актів готовності до зими 14 будинків на вул. Гашека,15а,17,19,20,20а,22,22а,24, вул. Скорини,6а, вул. Максимовича,7,7а,7б,9,9а.

Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнений житловий будинок на вул. Стрийська,59.

Також немає жодних звернень щодо заповнення теплоносієм від власників будинків на вул. Кримська,30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного,43 (ЖБК-61), вул. В.Великого,23,25 (ОВБД-29).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!