Опорним лікарням Львівщини передали УЗД-апарати і рентген-системи за 40 млн грн

1286 0
Їх закупили за субвенцію з Covid-фонду.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Опорним лікарням області передали 9 ультразвукових та 6 рентгенівських діагностичних систем. Рентгенівська система має також функцію томографії. На закупівлю цього обладнання область отримала 41,3 млн грн субвенції з Covid-фонду.

Читайте також: Дві лікарні Львівщини отримали нові комп'ютерні томографи

На Львівщині проводять ремонт приймальних відділень 9-ти опорних закладів. Йдеться про Новояворівську районну лікарню імені Юрія Липи, Лікарню швидкої медичної допомоги, 8-му міську клінічну лікарню, Самбірську районну лікарню, Львівську обласну клінічну лікарню, Дрогобицьку міську лікарню №1, Стрийську районну лікарню, Червоноградську міську лікарню та Буську районну лікарню.

Читайте також: Чому львівським лікарням потрібні не лише апарати ШВЛ, а й КТ

Системи УЗД передали кожній з цих закладів. Обладнання для рентгену будуть в Новояворівську, Самборі, Червонограді, Буську, 8-мій лікарні Львова та в обласній клінічній лікарні. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!