Пластуни запрошують львів'ян на майстер-клас із писанкарства

3138 0
17 квітня в рамках проекту "100+4 писанки" відбудеться майстер-клас з писанкарства з майстринею Дзвінкою Загайською.
фото: persha.kr.ua

фото: persha.kr.ua

Писанкарство - давнє українське мистецтво, яке сягає коренями в українську історію і душу того, хто пише. Тож, щоб дати можливість дорослим поринути в чар цієї української арт-терапії та приготуватись до Великодня запрошуємо на недільний майстер-клас. 

Читайте також: У Львові відкриють Галерею мистецьких писанок

Майстриня - Дзвенислава Загайська, художник, аспірант ЛНАМ. У 2013 році закінчила Львівську національну академію мистецтв, кафедра монументального живопису. Писанкарством займається більше 15-ти років. Розробила власний авторський стиль писанок на основі традиційних писанкових мотивів та символіки. Працює в техніці монументального та станкового живопису. Займається художнім розписом, малярством на склі, акриловим та олійним живописом, графікою, ілюстрацією. Учасник багатьох міжнародних, всеукраїнських та регіональних виставок, пленерів, серед яких дві персональні виставки. 

Майстер-клас відбудеться за адресою: Пластовий центр (вул. Шептицьких, 16). Початок о 14:00 год..

Ціна: 100 грн. Кошти, зібрані на майстер-класі, будуть спрямовані на розвиток Пластового центру.

Зголоситись можна за допомогою форми.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!