Поїзди сполученням Львів – Чернівці тимчасово курсуватимуть зі змінами

1140 0
Пасажирів просять урахувати тимчасові зміни під час планування подорожей у вказаних сполученнях.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

Через технічне обслуговування тимчасових змін зазнає розклад руху регіонального поїзда № 702/701, що курсує у сполученні Львів – Чернівці. Пасажирів просять урахувати тимчасові зміни під час планування подорожей у вказаних сполученнях. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

Зокрема, завтра, 28 квітня, поїзд не курсуватиме у сполученні Львів – Чернівці, а 29 квітня поїзд не курсуватиме у сполученні Чернівці – Львів. Поряд із тим 29 квітня у сполученні Львів – Чернівці та 30 квітня у сполученні Чернівці – Львів поїзд № 702/701 відправлятиметься за звичним графіком.

Читайте також: Врятовані з пекла. Фоторепортаж прибуття до Львова евакуйованих маріупольців

Крім того, через продовження ремонту колій тимчасово зміненим буде маршрут руху регіонального поїзда № 816/815, що курсує у сполученні Львів – Чернівці – 27 та 29 квітня поїзд курсуватиме лише до ст. Коломия та зворотно. 

Нагадаємо, що в Україні запрацював новий евакуаційний медичний потяг. Він складається з кількох вагонів, зокрема й вагона інтенсивної терапії. Такий міні-госпіталь вже відправився у свій перший рейс. Завдяки спеціальному медичному транспорту спеціалісти можуть евакуювати на Львівщину з «гарячих» областей України хворих, поранених і травмованих громадян для наступного спеціалізованого лікування. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!