Політична реклама

Попри страйк комунальні підприємства Львова завтра працюватимуть

1463 0
Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий під час розмови зі студентами щодо оголошення загальноміського стайку зазначив, що всі львів’яни мають право вільно висловлювати свою громадянську позицію.

Приватні підприємства можуть відпускати своїх робітників, працівники мерії за бажанням пишуть заяви на відпустки, а комунальні служби працюватимуть задля підтримки життєдіяльності міста.

Про це Твоє місто проінформували у прес-службі Львівської міськради.

«Ще на початку Євромайдану була чітко оголошена позиція Координаційного штабу про страйковий стан. Це було публічно оголошено, всіма було підтримано. Кожне підприємство, якщо воно є приватне, я не чув жодного випадку, коли би людям заборонили чи їхати на Київ чи робити те, що вони вважають за потрібне з точки зору громадянського обов’язку. Якщо говорити про наші комунальні підприємства, які забезпечують місто, вони повинні працювати, адже це є вода, тепло, транспорт. Але не було жодної відмови, працівники підприємств беруть відпустку і виїжджають, щоб висловлювати свій процес. Це є моя принципова позиція. Так само і працівники виконавчих органів влади. Ми не можемо допустити тільки одного – це паралічу влади, тому що тітушкам в Києві не стане гірше від того, що у Львові не буде ходити транспорт, чи не буде води або тепла», - повідомив андрій Садовий.

За словами міського голови, багато підприємств перейшли на змінний графік роботи.

Нагадаємо, завтра, 22 січня, львів’ян закликають розпочати робочий день о 9 год. 22.01.2014 на площі Ринок біля Ратуші.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!