Фото дня. Біля Палацу Потоцьких монтують сцену для фестивалю LvivMozArt

2993 0
На Mozart Arenа відбуватимуться основні концерти фестивалю.
фото організаторів

фото організаторів

У Львові розпочали будівництво нового концертного майданчику спеціально до відкриття міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt, повідомляють організатори.

Саме тут, в Палаці Потоцьких, у п'ятницю, 13 липня, о 19:00 відбудеться урочисте відкриття міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt. Цьогоріч концертними локаціями будуть Львівська Опера, Палац Потоцьких, трамвайне депо, Свірзький замок та інші.

Зокрема, організатори вже розпочали будівництво нового тимчасового концертного майданчику — Mozart Arena позаду комплексу Палацу Потоцьких, де окрім концерту-відкриття відбуватимуться симфонічні та камерні концерти. 

Читайте також: 6 безкоштовних подій фестивалю LvivMozArt. Програма, локації

На Mozart Areni першими виступлять зірки світової сцени – Софія Соловій та Ноел Боулі, які повернуть слухачів в часи гастрольних виступів знаменитих оперних артистів — Соломії Крушельницької та майстра бельканто Маттіа Баттістіні. Підсумують музичний образ міста –  твори сучасного  львівського композитора Богдана Сегіна.

Читайте також: У Львові відбудеться фестиваль LvivMozArt. Програма

Нагадаємо, з 13 по 22 липня,  у Львові вдруге відбуватиметься LvivMozArt. Головні події фестивалю відбудуться на території Палацу Потоцьких. Цей концертний майданчик називатиметься Mozart Arenа.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!