Правоохоронці з’ясовують обставини інциденту на Білогорщі, де чоловік накинувся з рушницею на дитину

4101 0
Через зауваження хлопця до водія мерседеса, який став викидати сміття, чоловік начебто відповів пострілами з пістолета.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

В одній із груп соціальної мережі Фейсбук вчора, 13 травня, з’явилася інформація, що у мікрорайоні Львова, на Білогорщі, відбулася стрілянина. Начебто через зауваження підлітка до водія «Мерседеса», який став викидати сміття, чоловік накинувся на нього з рушницею. 

Читайте також: У Львові п'яний хуліган влаштував стрілянину посеред вулиці

«Чоловік їхав на авто мерседес і викинув сміття, хлопчик років 15-16, який катався на велосипеді, зробив йому зауваження, на що чоловік відповів пострілами з пістолета та побиттям. На щастя позаду їхав інший чоловік, він  зупинився і почав захищати хлопчика, на що цей також почав на нього цілитись пістолетом, але жінка відтягнула його в авто сіла за кермо і вони втекли», – йдеться у повідомленні.

За інформацією із соцмережі, подія сталася на кільцевій дорозі з Білогорщі. Очевидці зняли частину відео.

Читайте також: Суд звільнив від покарання хлопця, який облив фарбою пам’ятник Бандері у Львові

«Страшно, адже дитина просто зробила зауваження за сміття і могла померти, якби не зупинився чоловік. Говоріть з дітьми, щоб були обережні. На жаль, дуже небезпечно», – наголосили у повідомленні.

Повідомлення про інцидент надійшло у Поліцію Львівської області. Це Tvoemisto.tv підтвердила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська. Але що насправді трапилося, встановлюють правоохоронці.

«Повідомлення було. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події. Також вирішується питання правової кваліфікації – тобто, чи так все було насправді, як написано у соцмережі. Висновки будуть після того, як встановлять всі обставни події», – зазначила Світлана Добровольська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!