Простір інноваційної освіти та скейт-парк. Які проєкти хочуть реалізувати в Сихівському районі

2286 0
1 листопада розпочалось голосування за проєкти, подані львів’янами на конкурс Громадського бюджету. Голосування триватиме до 23:59 15 листопада.

Львів’яни, старші 16-ти років, можуть проголосувати за один малий і один великий проєкт. Ті, хто зареєстрований у Львові, можуть проголосувати на сайті громадського бюджету за допомогою bank ID або електронно-цифрового підпису. Проголосувати з допомогою bank ID можуть клієнти таких банків: Приватбанк, Монобанк, Ощадбанк, Кредобанк, ПУМБ, Ідея банк, Банк Південний, А-банк, Конкорд- банк, Радабанк, Мотор-банк.

Клієнти Приватбанку також можуть проголосувати з допомогою банківських терміналів та у мобільному додатку Приват24. Детальніше про критерії, відповідно до яких можна проголосувати, тут. Натомість Tvoemisto.tv зібрало в суб'єктивну підбірку проєкти, які хочуть реалізувати у Сихівському районі.

№219 Міський простір інноваційної освіти Lviv Open Lab

Тип: великий;

Адреса: пр. Червоної Калини, 58;

Бюджет: 1 995 146 гривень;

Lviv Open Lab – це відкритий для усіх охочих простір, де є лекторій, фізико-хімічна, біотехнологічна та технолабораторії, медіа-студія, майстерня для роботи з деревом. Тут можна створити та запрограмувати свій пристрій, наприклад, робота, ракету, доповнити шкільні теоретичні знання з природничих наук цікавими дослідами, виготовити сувенір з дерева та прочитати безліч книжок. Lviv Open Lab працюватиме для школярів та молодих людей, щоб спрямувати їхню енергію на дослідження світу.

№63 Бузковий майданчик на Віденській

Тип: малий;

Адреса: вул. Віденська (Карбишева), 8;

Бюджет: 597 074 гривень;

Бузковий дитячий майданчик на Віденській – це архітектурний проект нестандартного екологічного майданчика, місце зустрічі дітей району, а також простір, що використовуватиме дитячий садок під час денних прогулянок.

№198 Футбольне поле для НВК Школа-гімназія Шептицьких

Тип: малий;

Адреса: вул. Хоткевича, 16;

Бюджет: 595 267 гривень;

НВК «Школа-гімназія Шептицьких» розташована у приміщенні колишнього дошкільного закладу в найбільшому молодому мікрорайоні Львова. Результати опитування батьків, учнів та працівників, показали, що актуальною проблемою гімназії є відсутність футбольного поля для учнів, де вони мали б комфортні умови під час навчально-виховного процесу та розвитку своїх фізичних здібностей. Ця гра сприяє фізичному та інтелектуальному розвитку. У дитини є всі шанси виразити себе на ігровому полі. У спорті хлопчик або дівчинка отримує можливість спробувати власні сили, відчути командний дух, зрозуміти, на що він здатний і як добре може розрахувати тактику гри.

Читайте також: Перемагають згуртовані. Як виграти конкурс Громадського бюджету

№167 Скейт-парк на Стрийській

Тип: великий;

Адреса: вул. Стрийська, 61;

Бюджет: 2 990 000 гривень;

Скейт-парк – спеціально збудований майданчик для людей, що займаються екстремальними видами спорту, такими як скейтборд, стрітборд, агресив-ролики, велосипеди ВМХ, самокат, щоб кататися і вдосконалювати трюки.
Відповідно до проєкту, скейт-парк має бути площею близько 1200 кв. м, і може стати найбільшим майданчиком для екстремальних видів спорту у Львові.

№164 Дитяча школа соціальних мереж

Тип: малий;

Адреса: пр. Червоної Калини, 81;

Бюджет: 594 000 грн;

Основною метою заснування студійної школи для дітей та підлітків віком від 8 до 16 років є навчання правильно оперувати інформацією у Інтернет-просторі. У «Дитячій школі соціальних мереж» фахівці навчатимуть якісно та відповідально викладати та використовувати аудіо- та відеоконтент, інформацію особистого та загального характеру у соціальних мережах та креативно вести блоги.

№192 Відновлення скверу на Демнянській

Тип: великий;

Адреса: вул. Демнянська, 26;

Бюджет: 1 819 000 гривень;

Метою проекту є покращення стану скверу для відпочинку та збільшення безпеки в мікрорайоні. Зараз сквер у поганому стані, немає освітлення, лавок, смітників чи доріжок. Він може стати чудовим місцем відпочинку молодих матусь з дітьми та для всіх жителів.

Ольга Коваль

Візуалізації з сайту Громадського бюджету


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!