Ракетні удари зі сходу та підозрілі звернення від громадян. Як минула доба на Львівщині

4399 0
Коротко про головне на Львівщині за добу.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Сирени. За минулу добу на Львівщині мали два сповіщення про повітряну тривогу. У першому випадку загроза справдилася. Ворог завдав ракетного удару по об’єкту інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця» у Яворівському районі. Внаслідок цього пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформації про травмованих чи загиблих немає. Ракети летіли зі сходу. Три з них збили підрозділи ППО ПвК «Захід».

Читайте також: Ракетний удар на Львівщині пошкодив залізничну інфраструктуру

У другому випадку була загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря. Завдяки зусиллям бійців протиповітряної оборони ворог не наніс непоправної шкоди. Про це зазначив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Розселення людей. Прийняли і розселили ще 230 людей з інших областей. Маємо ще близько 8 тисяч облаштованих місць для поселення переселенців у державних та комунальних закладах. У приватній сфері – жодного.

Пожежі сухостою. Працівники ДСНС ліквідували ще 5 пожеж сухостою. Через паліїв знищено 0,15 га землі та безгосподарську будівлю. Винних притягнуть до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Читайте також: Ворог знову обстріляв військовий об’єкт біля кордону з Польщею

Підозрілі звернення. Поліція опрацювала 1550 звернень від громадян щодо підозрілих людей чи автівок.

Перетин кордону. Кордон на виїзд у Львівській області перетнули 14 тисяч людей. Через західний кордон з України виїхали понад 31 тисяча людей, натомість повернулось понад 38 тисяч українців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!