Ремонт вулиці Піскової. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1129 1
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня вона була одна.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

Минулого тижня Tvoemisto.tv інформувало, що вулицю Піскову у Львові закрили на ремонт. Неточність полягала у тому, що частину цієї вулиці вже ремонтували раніше, а зараз на реконструкцію закрили іншу ділянку.

Читайте також: Додаткові авіарейси зі Львова. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
5 Березня, 2019 13:42
Олександра До речі, про Піскову: ремонт дороги робився в кінці року, поспішали. В результаті закінчували вже коли йшов сніг. Зараз він зійшов і виявилося, що бруківка покладена з величезними щілинами, цемент вимився, бо порушено технологію. Тепер досить сильної зливи, щоб знову був потрібний ремонт. А це гроші з наших кишень. Чи буде фірма, яка клала бруківку, за це відповідати? І ще, хотілося б знати: а куди зникла стара, ще австрійська бруківка?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!